Om kliniken

Smådjurskliniken i Knivsta är den lilla kliniken med de stora möjligheterna! Hos oss får du kompetent och professionell hjälp samtidigt som du får ett personligt bemötande i en trivsam miljö.

Välkommen till oss på Smådjurskliniken i Knivsta!

Kliniken håller till i helt nyrenoverade lokaler på Rubanksgatan 6 i Ar, Knivsta. Vi är grannar med Knivsta hunddagis och ligger ett stenkast från Knivsta Djurcenter. Här i Ar finns helt enkelt allt du behöver för ditt älskade husdjur!

Vi som driver och äger kliniken är två veterinärer tillika Knivstabor. Vi har ingen koppling till någon av de stora kedjorna inom djursjukvården. På kliniken finns utrustning som digitalröntgen, ultraljud, modern operationsavdelning med gasnarkos och avancerad övervakningsutrustning, tandvårdsutrustning och även ett eget labb där vi kan göra många olika analyser och få snabba svar.

Vi kan erbjuda alla de vanliga undersökningarna, behandlingarna och operationerna som ditt djur kan behöva.

Och du – i vårt väntrum bjuder vi på finkaffe och fritt WiFi!

Minimera stress och rädsla!

Djurens bästa är det som ligger oss allra närmast om hjärtat. Ett besök hos veterinären kan såklart vara skrämmande för många djur men hos oss gör vi vårt allra bästa för att det ska upplevas så skonsamt och trevligt som möjligt för alla, både djuret och dig som ägare!

Vi är en internationellt certifierad Kattvänlig Klinik!

Katter kan vara lite extra känsliga för att transporteras och komma till en ny miljö och kan dessutom bli väldigt stressade av att träffa på hundar. Därför har vi en egen avdelning i vårt väntrum där bara katter och deras ägare får vara. Även kaniner, marsvin och andra smådjur är välkomna att vänta på sin tur här!

Vi är mycket stolta över att ha fått den internationella certifieringen Cat Friendly Clinic (Kattvänlig Klinik) via International Society of Feline Medicine (ISFM). En kattvänlig klinik kännetecknas enligt ISFM av lämplig utformning med rätt utrustning, faciliteter och instrument för att säkra att kattpatienter sköts om på bästa möjliga sätt. All personal på kliniken skall förstå katter, ha bra rutiner och utveckla rätt tekniker, samt ha rätt ”kattityd”.

Mer finns att läsa på Catfriendlyclinic.org

Ring 018-34 14 49 eller boka online