Personal

Anneli Skäre (f.d. Eriksson)

Legitimerad veterinär

Anneli har jobbat med djursjukvård ända sedan 1998, som veterinär sedan 2008. Hon är klinikens mesta kirurg och trivs som allra bäst när hon får stå med en spännande operation och lyssna på lite soft jazz och soul i högtalarna på operationssalen. Ögon är ett annat stort intresse; Anneli har gått flera kurser och brukar ibland följa ögonspecialisterna på Albano för att lära sig mer.

Ni kan ibland se henne puttra fram i sin älskade gamla Land Rover i Knivsta med omnejd och då är säkert hennes två små terriers Björne och Timmy med. Bor på landet utanför Knivsta med familjen och en hel hög kossor och får.

Thorsten Muley

Legitimerad veterinär

Thorsten lämnade livet som uttråkad kontorsråtta och ekonom och blev färdig veterinär 2012, bra val tycker vi! Thorsten är vår tand-guru här på kliniken. Han har gått flera utbildningar inom odontologi (läran om tänderna/munhålan) och är en fena på att lirka ut även de klurigaste tänderna. Thorsten är känd för sina sociala färdigheter och älskar att mysa runt med en kopp kaffe i handen och småprata med alla som kommer in på kliniken.

Vår snygga receptionsdisk har händiga Thorsten byggt alldeles själv, och han bygger och renoverar gärna hemma när han inte står vid någon fotbollsplan och hejar på någon av sönerna. Bor i Knivsta med familjen inklusive terriern Baloo och katten Baggi.

Sonja Ström

Legitimerad veterinär

Sonja har jobbat som veterinär sedan 2013 och inom djursjukvården sedan 2001. Hon började hos oss som vikarie när Anneli var föräldraledig. Sonja var så bra och vi gillade henne så mycket att vi bara var tvungna att behålla henne och vi är väldigt glada att hon åker hela vägen från Enköping för att jobba med oss! Om ditt djur har klåda, prickar, pluppar och annat knas i huden eller öronen så är det oftast Sonja ni får träffa, hon har ett stort intresse och kunnande om hudens och öronens sjukdomar och allergier.

Hemma är det fullt upp med stort hus som renoveras, barn som ska skjutsas hit och dit, jättehunden Manne, fluffpudeln Diva och ponnyn Alice som ska tas om hand och motioneras. Och ibland drar hon på sig scoutskjortan och knyter knopar med små-scouter!

Annika Lundh

Legitimerad veterinär

Lina Larsson

Legitimerad djursjukskötare

Angelika Lundgren

Djurvårdare nivå 3

Angelika är praktikanten från Jällaskolans djurvårdarprogram som vi blev så förtjusta i så att vi helt enkelt anställde henne när hon var färdigutbildad! Hon är den som du oftast får hjälp av i receptionen och telefonen. Hon är vår ryggrad när det gäller all administration och är dessutom en fena på att ta blodprover och röntga. Angelika är helt utan konkurrens bäst av oss alla på att ta höftledsbilder som ska skickas till SKK!

Angelika bor i Uppsala med sin sambo och terriern Tjabo. Man hittar henne ofta på diverse musikarrangemang och hon bangar inte för att köa för konsertbiljetter i ur och skur! Har högtflygande planer på att börja kasta sig ut ur flygplan på fritiden…

Jennifer Karlsson

Klinikvärdinna

Jennifer är vårt senaste tillskott i personalstyrkan och en riktig pärla! Hon håller ordning och reda på hela kliniken, ser till att vi har sterila instrument när vi opererar, rena kläder att ta på oss och ser till att det är allmänt rent och trivsamt. Om vi har djur inne över dagen så blir de ompysslade och rastade av Jennifer. Du kan också träffa på henne i receptionen där hon kan besöksregistrera ditt djur och ta hand om kassan. Om du är sugen på en kaffe medan du väntar så hjälper Jennifer dig gärna att fixa en i vår flådiga maskin!

När någon av oss på kliniken behöver hjälp med hundvakt är Jennifer den som ställer upp eftersom hon för närvarande inte har något eget djur men såklart saknar en liten pälskling att gosa med. Det är guld värt för oss alla! Jennifer bor i Uppsala med sin fotbollstokiga sambo.

Sophie Mackenzie

Receptionist

Mathilda Edberg

Djurvårdare nivå 2

Ring 018-34 14 49 eller boka online